Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Bogdan Țîrdea: De fapt, aceasta este o tentativă de lovitură de stat

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

  Haideți să spunem lucrurilor pe nume.

  Toate aceste „acțiuni” ale tractoriștilor, combatanților, microbuzelor nu sunt proteste, întrucît toate cerințele acestor domni au fost satisfăcute.

  De fapt, aceasta este o tentativă de lovitură de stat.

  Țintele sunt vizibile de la distanță:

  1. Demisia prim-ministrului Ion Chicu;
  2. Paralizia și blocada Parlamentului pentru a împiedica adoptarea legilor strategice;
  3. Dizolvarea Parlamentului;
  4. Concentrarea întregii puteri în mâinile Maiei Sandu și a slujitorilor lui Soros.

  De aceea, Sandu, după ce a cîștigat alegerile prin falsificări masive în diaspora, a pledat pentru asalt și asediul autorităților.

  Închiderea străzilor, blocarea vamelor, utilizarea tractoarelor împotriva poliției (trei ofițeri de poliție au fost internați în spital) – acestea sunt tehnologiile Maidanului și loviturilor de stat.

  Dacă Sandu va reuși să demită guvernul și să-i intimideze pe deputați, atunci aceste două organe vor deveni nefuncționale, cu puteri reduse. Toată puterea va fi concentrată în mîinile Maiei Grigorievna.

  Anume acest scop este urmărit de slujitorii lui Soros. O lovitură rapidă și concentrarea puterii în cel mai scurt timp posibil. Și apoi – distrugerea oponenților, care va fi prezentată ca o „luptă împotriva corupției”.

  Cei care vor ajuta în „lupta împotriva corupției” vor fi următorii:

  – participantul la furtul miliardului, Andrian Candu;

  – participantul la privatizarea Casei Presei și a cantinei Parlamentului, Pavel Filip;

  – condamnatul pentru Laundromat, Renato Usatîi;

  – Dorin Chirtoacă  (implicat în cazul cu privire la parcări)!

  Se face o restaurare a oligarhiei și a Alianței pentru Integrare Europeană … Toți cei care nu sunt în formatul acestei structuri de control extern și colonialism sunt distruși. Aceasta este toată imaginea.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialiștii.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alături de „oamenii buni” din PAS, în țară au ajuns vremurile tulburi. Deputatul Blocului Socialiștilor și Comuniștilor, Bogdan Țîrdea, a menționat la protestul civic...

  POLITICA

  Deputatul socialist Bogdan Țîrdea crede că PAS încearcă să realizeze o nouă capturare a statului, să supună justiția și întregul sistem judiciar. Despre acest...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputatul din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Bogdan Țîrdea a acuzat noua guvernare, care s-a proclamat formată din oameni „onești” și „buni”, de nepotism.

  POLITICA

  "Donatorii externi nu sunt oameni proști, ei finanțează PAS pentru ca aceștia să le promoveze interesele economice și politice". Declarația a fost făcută de...

  Copyright © 2021