Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Bogdan Țîrdea: Cetățeni care au furat miliardul, mafia construcțiilor s-a unit în jurul Maiei Sandu

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea în legătură cu intensificarea atacurilor asupra reprezentanților Partidului Socialiștilor.

  – Astăzi anturajul lui Soros și al Maiei Sandu au lansat un atac dur în 3 direcții:

  1. Procurorul General Alexandr Stoianoglo trebuie să plece. La urma urmei, el a finalizat de fapt cazul cu privire la miliard și în curînd va iniția procedura de arestare.
  2. Primarul Ion Ceban conduce „rău” capitala, nu permite mafiei construcțiilor să jefuiască terenul orașului. Mai mult, a returnat cîteva hectare de teren. Era mai bine pe vremea lui Chirtoacă.
  3. Dodon, care însuși a cîștigat 42% la alegerile prezidențiale (49% în țară), nu trebuie să fie liderul PSRM. Năstase, care a obținut 3%, poate fi liderul PPDA. Și Chirtoacă cu 1% – liderul PL. La fel ca Țîcu.

  A început o campanie de discreditare a acestor 3 figuri.

  Maiei Grigorievna îi mornăie Usatîi, Voronin, Șelin și alți cetățeni care au slujit anterior lui Plahotniuc cu credință și adevăr.

  În această orgie generală, nelegiuirea îi revine și slujitorului vostru credincios pentru faptul că descriem jocurile lor împotriva propriei țări și a oamenilor.

  Cetățeni care au furat un miliard, mafia construcțiilor s-a unit în jurul Maiei Sandu. Acești lautari sunt guvernați de un singur ambasador.

  Acest lucru este important de înțeles. Aceasta este întreaga formulă pentru acțiunile ulterioare ale acestor domni.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.
  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.

  socialistii.md

   

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Constituția nu conține nicio prevedere ce i-ar permite Președintelui să nu desemneze un premier, indiferent de motiv. Declarația aparține juristului Alexandru Tănase, fost președinte...

  POLITICA

  Maia Sandu a cerut și a primit demisia Guvernului condus de Ion Chicu, pe care l-a numit catastrofal, dar nu are un plan în...

  POLITICA

  Potrivit deputatului în Parlamentul RM din partea PSRM, Gaik Vartanean, șefului statului, Maia Sandu, nu îi pasă de problemele interne ale țării.

  SOCIAL

  În campania electorală promitea să-l scoată imediat, iar acum spune că există lucruri mai importante. Maia Sandu afirmă că scoaterea gardului de la Președinție...

  Copyright © 2020