Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Bogdan Țîrdea: Cetățeni care au furat miliardul, mafia construcțiilor s-a unit în jurul Maiei Sandu

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea în legătură cu intensificarea atacurilor asupra reprezentanților Partidului Socialiștilor.

  – Astăzi anturajul lui Soros și al Maiei Sandu au lansat un atac dur în 3 direcții:

  1. Procurorul General Alexandr Stoianoglo trebuie să plece. La urma urmei, el a finalizat de fapt cazul cu privire la miliard și în curînd va iniția procedura de arestare.
  2. Primarul Ion Ceban conduce „rău” capitala, nu permite mafiei construcțiilor să jefuiască terenul orașului. Mai mult, a returnat cîteva hectare de teren. Era mai bine pe vremea lui Chirtoacă.
  3. Dodon, care însuși a cîștigat 42% la alegerile prezidențiale (49% în țară), nu trebuie să fie liderul PSRM. Năstase, care a obținut 3%, poate fi liderul PPDA. Și Chirtoacă cu 1% – liderul PL. La fel ca Țîcu.

  A început o campanie de discreditare a acestor 3 figuri.

  Maiei Grigorievna îi mornăie Usatîi, Voronin, Șelin și alți cetățeni care au slujit anterior lui Plahotniuc cu credință și adevăr.

  În această orgie generală, nelegiuirea îi revine și slujitorului vostru credincios pentru faptul că descriem jocurile lor împotriva propriei țări și a oamenilor.

  Cetățeni care au furat un miliard, mafia construcțiilor s-a unit în jurul Maiei Sandu. Acești lautari sunt guvernați de un singur ambasador.

  Acest lucru este important de înțeles. Aceasta este întreaga formulă pentru acțiunile ulterioare ale acestor domni.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.
  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.

  socialistii.md

   

  POLITICA

  Scoaterea la rampă a lui Cristian Rizea, condamnat în România pentru acte de corupție, se face cu scopul de a distrage atenția de la...

  ECONOMIE

  Indicele preţurilor producătorului (preţurile medii de vânzare de către întreprinderile agricole) la produsele agricole în ianuarie–martie 2021 faţă de perioada respectivă a anului 2020...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Maia Sandu a scris o scrisoare Guvernului prin care a cerut în mod categoric ca toți banii din Fondul de rezervă să fie...

  ECONOMIE

  În timp ce preţurile la carburanţi cresc ca pe drojdii, proiectul de lege care îi permite Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică să plafoneze...

  Copyright © 2020