Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Bogdan Țîrdea către rusofobi: Domnilor, răzgîndiți-vă! Cu cît ești mai folosit în jocurile murdare, cu atît sunt mai mari șansele de a fi izgonit

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

  Vladimir Plahotniuc nu se poate întoarce în SUA. Informația a fost confirmată de Ambasada SUA în Moldova.

  El a crezut că va latra spre Rusia și va primi permisiune în Statele Unite? Istoria trebuie învățată, Vladimir Gheorghievici!

  În acest context, afirmăm următoarele axiome:

  1. SUA se debarasează întotdeauna de lachei. Acesta este pragmatism – nu există prieteni permanenți, există interese permanente. Cu cît ești mai folosit în jocurile murdare, cu atît sunt mai mari șansele de a fi izgonit.
  2. Cineva este eliminat de la putere și lichidat pe loc. Ceaușescu, Hussein, Gaddafi, Pinochet vor confirma.
  3. Alte persoane sunt folosite ca victime sacre: Nemțov, Iușcenco, Navalnîi. Tihanovskaia a scăpat în mod miraculos de această soartă.
  4. Cineva ajunge ca rătăcitor și refugiat: Saakașvili, Guaido, Plahotniuc și, eventual, Poroșenco și Usatîi.
  5. Cineva ajunge să se sinucidă: Boris Berezovski, Irina Slavina, care, apropo, a fost influențată pentru a se sinucide.
  6. Alții părăsesc guvernarea cu rușine și dosare penale, precum Ghimpu, Chirtoacă, Filat și mulți alții.

  Prin urmare, pentru a suta oară apelăm la toți rusofobii și indivizii care grohăie Comitetului Regional de la Washington: Domnilor, răzgîndiți-vă. La urma urmei, înțeleptul Felofei a spus: “Două Rome au căzut, a treia stă, iar a patra nu va fi!”

  Așa a fost și așa va fi.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  POLITICA

  PAS și Platforma DA trebuie să spună franc că își doresc ca cetățenii să achite în continuare banii furați din sistemul bancar. Cu acest...

  POLITICA

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea în legătură cu lipsa voturilor pentru candidatul înaintat la funcția de prim-ministru din partea PAS Igor Grosu, din 25 martie:

  POLITICA

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea în legătură cu înaintarea colegului Maiei Sandu, președintele partidului PAS Igor Grosu pentru funcția de prim-ministru.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Responsabili pentru prețul combustibililor și lubrifianților în Moldova sunt partenerii președintelui Maia Sandu. Despre acest lucru a declarat deputatul PSRM Bogdan Țîrdea, care a...

  Copyright © 2020