Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Bogdan Țîrdea: Acum să privim atent cine va lovi în Procurorul General Stoianoglo. Aceasta și este Mafia!

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

  „Presa ucraineană scrie că Procuratura Generală a deschis un dosar penal împotriva lui Poroșenco în legătură cu trădarea patriei!

  Acesta este răspunsul pentru Biden din partea lui Trump. De asemenea, acest lucru indică o reorientare a administrației Zelenski. Globaliștii primesc prima lovitură gravă în Ucraina.

  În general, trebuie să recunosc că Trump știe să răspundă.

  El a fost acuzat de democrați de „hărțuire sexuală” – o caracteristică preferată a liberalilor de a distruge dușmanii. Acum Biden, care a aplaudat campania „Me too”, este acuzat de hărțuire și chiar că ar fi o persoană transgender!

  El a fost acuzat de corupție … Acum însuși Biden și fiul său sunt blocați într-un caz ucrainean cu compania Burisma! Și există dovezi solide, nu veți scăpa. Fiul lui Biden, Hunter, a primit minimum 5-10 milioane de dolari!

  Trump a fost acuzat că a lucrat pentru Rusia? Deci, acum, Biden însuși este acuzat că servește intereselor Chinei!

  În acest sens, suntem extrem de interesați de cazul lui Plahotniuc. Pompeo a afirmat că prezența sa în Statele Unite era nedorită. Dar democrații, prin structurile profunde ale FBI, îl țin în calitate de „martor”, adică un turnător de informații despre elita rusă și despre politicienii moldoveni. El trebuiește pentru a distruge Partidul Socialiștilor din RM și pe Igor Dodon și, desigur, să deschidă calea către președinție pentru Maia Sandu.

  Dar Trump însuși are nevoie de asta? El poate fi interesant pentru Trump doar ca factor de discreditare a democraților și a administrației Obama. Apoi va fi aruncat ca un material folosit.

  Mai simplu spus, nu putem exclude că, dacă Procuratura Generală prezintă probe, Plahotniuc va fi extrădat. Încă nu a fost predat din cauza motivelor enumerate mai sus. Și cazul în sine, început de Viorel Morar, este o „filkina gramota”, o încercare de a-l apăra pe Plahotniuc! Și americanii au observat imediat asta.

  De fapt, Poroșenco și Plahotniuc sunt unul și același caz. Dacă au început să-l preseze pe Poroșenco, înseamnă că și pentru Plahotniuc este un semn rău.

  În acest context, aș dori să menționez că proiectul Pro-Moldova, la fel ca Șor, este în echilibru. Cel mai probabil zilele lor pot fi numărate. Doar o minune îi poate salva …

  P.S. Într-adevăr, lui Poroșenco nu-I merge tocmai bine. De altfel ca și lui Plahotniuc, Șor și Candu. Poate că Trump începe să curețe de grupurile oligarhice ale lui Clinton și a democraților? În orice caz, sincronizarea acțiunilor este vizibilă.

  Acum să privim atent cine va lovi în Procurorul General Stoianoglo. Aceasta și este mafia!”.

  Facebook

  POLITICA

  „Ați pus întrebarea: vom avea un nou procuror general până la sfârșitul anului? Mi-e teamă că vom avea un nou guvern până la sfârșitul...

  POLITICA

  Deputații din majoritatea parlamentară PAS au respins, astăzi, propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a-l audia pe Procurorul General pe marginea informațiilor cu...

  POLITICA

  56 de deputați ai fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate„ au votat în cea de-a doua lectură proiectul de lege cu privire la activitea Procuraturii...

  POLITICA

  Președintele Maia Sandu și-a permis o ingerință în activitatea Procuraturii Generale și a admis atingere separației și echilibrului puterilor în stat. Acuzația a fost...

  Copyright © 2021