Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor invită cetățenii la acțiunea “Iubim Moldova”

  Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va organiza, duminică, 4 iulie, un marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală cu genericul “Iubesc Moldova”. Acțiunea va începe la ora 10.00 din scuarul Academiei de Științe a Moldovei și se va încheia cu un miting organizat între clădirile Președinției și Parlamentului.

  La eveniment vor participa membri și simpatizanți ai Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din întreaga țară. La fel, sunt invitați toți cetățenii care doresc să trăiască într-o țară independentă, suverană și prosperă, în care statul acțiunează în interesul cetățenilor moldoveni și nu al celor străini.

  La acțiunea de duminică sunt așteptați toți cei pentru care valorile naționale și tradițiile noastre sunt importante, cei care cred că guvernarea de la Chișinău trebuie să fie pentru oameni, pentru țară.

  Veniți cu toții să spunem că “Iubim Moldova” și trebuie să facem tot posibilul ca țara noastră să înflorească, iar cetățenii să aibă o viață confortabilă.

  Împreună vom învinge!

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au contestat la Curtea Constituțională modificările la legea Procuraturii, aprobate de către majoritatea PAS. Despre aceasta socialistul Vasile Bolea...

  POLITICA

  Șapte dintre candidații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au câștigat deja în primul tur în UTA Găgăuzia (inclusiv un candidat independent care a câștigat cu...

  SOCIAL

  Partidul de la guvernare a refuzat să includă pe ordinea de zi inițiativa deputaților din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor de a crește salariile lucrătorilor...

  POLITICA

  Deputații fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au părăsit ședința Parlamentului, după ce mai multe proiecte de lege au fost respinse în plen.

  Copyright © 2021