Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va propune revenirea la indexarea pensiilor mici cu 20 la sută

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va propune revenirea la indexarea pensiilor mici cu 20 la sută. Declarația a fost făcută de liderul PSRM, Igor Dodon, la emisiunea de vineri. Aceste proiecte urmează să fie propuse imediat ce va fi ales noul Parlament.

  Președintele socialiștilor a amintit că această practică era în perioada guvernării comuniste, din care făceau parte actualii membri ai echipei Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.
  ”Noi vom începe implementarea unor practici bune anterioare. De exemplu, când erau eram ministru și domnul Voronin președinte, iar Greceanîi premier, pensiile se indexau cu 20%. Trebuie să revenim la aceeași”, a spus Dodon.

  Liderul PSRM a precizat că indexarea trebuie să fie efectuată gradual, în funcție de mărimea pensiilor.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  POLITICA

  Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegerile parlamentare, în Legislativ ar accede doar trei concurenți electorali: PAS, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și PP Șor....

  Copyright © 2021