Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Batrîncea: Opoziția va face față

  După reținerea cu multe semne de întrebare a procurorului general, Alexandr Stoianoglo, cetățenii se întreabă câți deținuți politici mai urmează. Despre aceasta a anunțat vicepreședintele Parlamentului RM, Vlad Batrîncea care spune că de la actuala guvernare te poți aștepta la orice atât timp cât sunt „în cârdășie” cu clanurile mafiote din Procuratură. La postul de televiziune ”Primul în Moldova„, Batrîncea a opinat că opoziția este capabilă să țină piept și unor astfel de acțiuni.

  Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului RM

  „Când sunt la putere oameni nechibzuiți, care sunt gata să facă apel la clanurile mafiote din Procuratură, care folosesc judecători ai regimului Plahotniuc, oameni cărora nu le pasă de lege, de proceduri care pot pur și simplu să dea buzna în biroul unui procuror „independent”, să-și aducă oamenii acolo și să ia orice decizii, desigur, ei pot face totul. Dar cred, judecând după reacția lor rușinoasă, scuzele lor, că și-au dat seama că într-o societate modernă, acest lucru nu se mai face”.

  Batrîncea susține că actuala guvernare aruncă praf în ochii alegătorilor prin astfel de show-uri la televizor cu mascați și focuri de artificii doar ca să-și ascundă inacțiunile în raport cu acele promisiuni pe care le-au făcut în campania electorală.

  Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului RM

  „Da, nu putem exclude că vor mai fi unele dosare politice, dintr-un simplu motiv. Ei s-au bucurat de sprijinul cetățenilor la alegerile din 11 iulie, pentru că au promis o viață frumoasă, salarii mari, pensii, condiții bune de viață. În realitate, oamenii văd că totul e mai scump și vor trăi mai rău. Și așa cum n-au dat oamenilor ceea ce au promis, vor arunca praf în ochi cu show-uri ieftine. Doar că ei nu înțeleg că aceste show-uri nu vor hrăni oamenii și nici nu vor minți cetățenii cu ele„.

  Batrîncea mai opinează că deși persecutările politice vor continua, opoziția va ține piept fărădelegilor iar acțiunile guvernării sunt sortite pierii, în condițiile în care nici chiar cei de pe dreapta, adepții acestora, nu mai cred în ele.

  Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului RM

  „Chiar dacă încearcă să-i persecute politic pe deputații din opoziție, nu ne temem, suntem gata să rezistăm, să acționăm în limitele legii și suntem absolut siguri că oricare dintre acțiunile lor sunt sortite eșecului, deoarece chiar și cei de pe eșichierul de dreapta nu mai cred în spectacole, vorbesc aici de foști parteneri, actuali parteneri, alegătorii lor, cei cărora Maia Sandu le-a promis un stat de drept„ .

  Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții PAS și instituției prezidențiale pentru a le oferi dreptul la replica, nimeni însă nu a răspuns apelurilor noastre.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021