Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Batrîncea: Cerem de la autorități să ia decizii în interesele cetățenilor proprii

  Vlad Batrîncea, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, a condamnat interdicția impusă de autorități asupra curselor de avion Chișinău-Moscova ale unei companii aeriene moldovenești.

  – Condamnăm decizia Autorității Aeronautice Civile de a interzice companiei moldovenești zborurile de la Chișinău spre Moscova. Această decizie a fost luată în urma declarațiilor scandaloase și ilegale ale președintelui Parlamentului, care continuă să dezbine societatea și nu are nicio legătură cu siguranța zborurilor.

  Acțiunile conducerii aviației civile demonstrează doar faptul că guvernarea urmează linia periculoasă de subordonare totală partenerilor externi, fără a ține cont de interesele țării.

  Interesele țării noastre rezidă în faptul de a nu permite economiei să se prăbușească, iar populația să sărăcească complet. Guvernul trebuie să sprijine cetățenii Moldovei în această situație dificilă și să nu creeze obstacole suplimentare pentru interacțiunea cu rudele lor. Și dacă există agenți economici care pot identifica soluții în anumite domenii, această inițiativă trebuie susținută.

  Partidul Socialiștilor pledează pentru acțiuni consecvente, care să contribuie la depășirea crizelor cu care se confruntă țara noastră și care s-au agravat inclusiv din cauza gestionării mediocre și neputincioase a PAS.

  Cerem de la autorități să ia decizii în interesele cetățenilor proprii, care așteaptă zboruri directe și mult mai econome între Chișinău și Moscova. Este vorba despre bugetul a mii de familii de moldoveni.

  Deciziile actuale sunt îndreptate împotriva oamenilor și vor avea consecințe politice pentru Maia Sandu și partidul său.

  O guvernare care promovează o politică împotriva propriilor cetățeni trebuie să plece.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  ECONOMIE

  Liderul partidului „ȘOR” afirmă că, după ce echipa sa a reușit deblocarea totală a exporturilor (pe piața rusă – n.r.) în urma mai multor...

  LUMEA

  Numărul morţilor în urma atacului armat de la o şcoală din Ijevsk a crescut la 17, au anunţat marţi autorităţile Republicii Udmurtia din Federaţia...

  LUMEA

  Un bărbat înarmat a intrat într-o școală din centrul Rusiei și a început să tragă. Cel puțin 13 oameni au fost uciși, iar alții...

  Noutăţi

  Rusia nu a avut în ultima perioadă în Republica Moldova parteneri încredere pe care se poate baza, iar astăzi acest partener poate deveni Ilan...

  Copyright © 2021