Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Bătrânii din Moldova dau o pensie întreagă pentru un metru cub de lemne

  Bătrânii noștri dau o pensie întreagă pentru un metru cub de lemne, numai să nu înghețe la iarnă. Cel mai greu le este celor bolnavi și fără copii prin preajmă.

  Între timp, Ministerul Mediului anunță că au mai rămas cinci zile în care toți cei care doresc să beneficieze de lemne de foc la preț de stat se pot înscrie la primăriile din localități.

  Această femeie spune că este nevoită să muncească și după ce a ieșit la pensie. Prețurile mult prea mari n-o lasă să se odihnească. Este de o viață soră medicală în localitatea de baștină.

  Acest bărbat a fost tractorist, peste 40 de ani. Acum are o pensie de două mii de lei. Omul nu știe ce ar face, dacă nu l-ar ajuta copiii.

  Ministerul Mediului a solicitat primăriilor să prezinte volumul necesar de lemn de foc pentru fiecare localitate până la finalul acestei luni, iar întreprinderile silvice vor vinde lemne în baza acestor liste prezentate de primării.

  Se face pentru a evita îmbogățirea intermediarilor, precizează autoritățile. Toți cei care doresc să beneficieze de lemne de foc la preț de stat mai au la dispoziție încă cinci zile.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

   jurnal.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Ponderea persoanelor în vârstă de peste 60 de ani este în creştere continuă în R. Moldova. Datele Biroului Național de Statistică arată că, la...

  SOCIAL

  Lemne mai ieftine, dar transport scump. Autoritățile din raionul Sîngerei sunt nemulțumite de cum a fost gândit procesul de distribuire și vânzare a lemnelor...

  Noutăţi

  Pentru că nu are cine să le poarte de grijă, şi-au lăsat casele şi s-au cazat în centre de plasament. Vorbim despre zeci de...

  SOCIAL

  Moldsilva deține actualmente 27.000 de metri steri de masă lemnoasă, iar prețul unuia este, în mediu, de 750 de lei. Directorul adjunct al Agenției,...

  Copyright © 2021