Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Bariere evacuate la Râșcani

  Pretura sectorului Râșcani din capitală a demarat lupta cu cei care instalează bariere ilegale, pentru a restricționa circulația vehiculelor. Dis-de-dimineață, muncitorii au deblocat accesul către strada Magda Isanos, din cartierul Poșta Veche.

  Potrivit vicepretorului sectorului Râșcani al Capitalei, bariera a fost instalată ilegal de către persoane neidentificate, cu mai mulți ani în urmă.

  Oleg Suslov, Vicepretorul sectorului Râșcani

  „O perioadă îndelungată, accesul direct către strada Magda Isanos era imposibil. Cu câțiva ani în urmă, persoane neidentificate au instalat o barieră care împiedica accesul. Pretura sectorului Râșcani identifică sistematic astfel de adrese și de comun cu întreprinderile municipale deblochează accesul”.

  Localnicii spun că bariera era o problemă pentru ei, iar astfel de instalații ilegale împânzesc Capitala.

  «Este mai bine. Eu singură mă gândeam, de ce au închis? Eu merg pe aici și pe această porțiune îngustă de drum nu mii comod. Dar pe aici va fi foarte bine. Mulțumesc».

  «În oraș sunt foarte multe asemenea bariere, iar fiecare le instalează cum dorește. Dacă toți vom amplasa așa bariere, în oraș vor fi doar ambuteiaje».

  «Barierele ilegal instalate trebuiesc scoase urgent de peste tot locul».

  Angajații preturii sectorului Râșcani de comun au demarat și lucrările de curățare a râului Bâc, în zona străziiAlbișoara, de demontare a unor panouri publicitare, reabilitare a parcurilor, aleilor și subteranei din strada Aleco Russo.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020