Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Bărbat reținut pentru trafic de persoane

  Un bărbat de 28 de ani, racola tinere de pe rețelele de socializare în scopul exploatării sexuale comerciale. Suspectul iniția cu victimele discuții care apoi decurgeau în anumite relații, iar apoi erau adăpostite în diferite apartamente din mun. Chișinău, unde erau determinate să presteze servicii sexuale contra plată. 

  În cadrul urmăririi penale s-a stabilit că, bănuitul prin așa modalitate a exploatat sexual cel puțin șase victime, venitul obținut de către acesta per persoană varia de la 1000 până la 6000 de lei zilnic.

  Din banii obținuți, suspectul și-a procurat diferite bunuri, inclusiv un automobil.

  În cazul în care victimele sesizau faptul exploatării și recurgeau la încetarea relațiilor cu bănuitul, erau maltratate sau amenințate cu aplicarea forței fizice sau cu expunerea fotografiilor și secvențelor video pe rețelele de socializare, în care acestea apar nud.

  La moment bănuitul este arestat pentru 30 de zile, iar în cazul în care vinovăția acestuia va fi demonstrată riscă o pedeapsă de până la 20 ani privațiune de libertate.

  politia.md

  Facebook

  LUMEA

  O explozie masivă a zguduit orașul Beirut, capitala Libanului, marți, în contextul în care se așteaptă verdictul în cazul uciderii fostului prim-ministru Rafik Hariri...

  Copyright © 2020