Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Bani în bugetul municipal

  Cea de-a doua licitație pentru arendarea locurilor publice pe care agenții economici își pot amplasa gheretele va avea loc mâine. În urma tranzacțiilor, Primăria Chișinău ar putea câștiga mai multe milioane de lei. De astă dată, municipalitatea a scos la licitaţie alte 15 locuri.

  Potrivit primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în gherete, agenţii economici vor putea comercializa produse de patiserie, băuturi răcoritoare sau fierbinți şi înghețată. Termenul contractului încheiat cu autoritățile locale este de cinci ani.

  Ion Ceban, primarul mun. Chișinău

  „Totodată, solicit repetat să fie evacuate gheretele la care expiră actele permisive. Îmi doresc ca toate domeniile care presupun desfăşurarea licitaţiilor să fie trecute sub maximă transparenţă, iar banii acumulaţi să fie redirecţionaţi pentru dezvoltarea Capitalei”.

  Locurile scoase la licitaţie sunt amplasate în parcurile şi scuarurile din Capitală. În cadrul primei licitații pentru dreptul de amplasare a gheretelor, municipalitatea a încasat peste 20 de mil de lei.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020