Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Bălțenii vor să vadă la Primărie un gospodar, nu un turist

  Municipiul Bălți este condus, de aproape două luni, de adjunctul primarului. Edilul-șef, Renato Usatîi, încă nu a revenit la locul de muncă, deși concediul pe care și l-a luat pentru campania electorală s-au încheiat acum 25 de zile, când ce a ieșit din cursa electorală prezidențială, scrie NTV Moldova.

  În timp ce capitala de nord a țării intră în noul an cu o serie de probleme nesoluționate, primarul orașului Bălți preferă să ”își încarce bateriile” pe plaje exotice.

  Astfel, podul de pe strada Babinski, ce leagă sectorul Noul Bălți de restul orașului, a rămas neatins de angajații serviciilor municipale. În stare dezastruoasă se află și străzile de la periferie, precum Miron Costin. Deja de un deceniu bălțenii visează la reparația acestui drum drumului. Într-o stare deplorabilă se află și strada Mareșalul Konev, care se pare că nu va mai fi renovată în acest an. Lista problemelor este lungă și acestea vor rămâne o bătaie de cap pentru locuitorii orașului și în anul 2021.

  Bălțenii se plâng și spun că nu văd schimbările spre bine, care au fost promise de Usatîi. Aceștia susțin că își doresc să vadă la Primărie un gospodar, și nu un turist.

  ”Asta nu e corect! El mereu este în concediu! Ceea ce face el nu-mi place! Chiar și când face niște lucrări de reparație, el nu este prezent, pentru a vedea ce se face, cum se face. El știe că trebuie să se odihnească, să meargă undeva, iar de oameni nu are grijă”, a declarat o locuitoare a orașului pentru reporterul NTV Moldova.

  Recent, Renato Usatîi a postat pe rețelele de socializare imagini video, de pe litoralul aflat la 10 mii de kilometri de Republica Moldova. El a promis că, data viitoare, va arăta cum hrănește rechinii.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a avut o întrevedere cu conducătorii organizațiilor teritoriale de partid din zona de nord a țării,...

  POLITICA

  Straciuc Nelu, liderul Filialei PACE Bălți, susține că Renato Usatîi, primarul municipiului Bălți, cere o taxă în mărime 500 mii de lei de la...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Comentariul deputatului PSRM, politologul Bogdan Țîrdea:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mai mult de jumătate din primarii din republică și două treimi din președinții de raioane au semnat o declarație în susținerea candidatului independent, Igor...

  Copyright © 2020