Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Avocatul lui Igor Dodon: Nici o acțiune procesuală nu se lasă fără „perle” din partea procurorilor

  „Nici o acțiune procesuală nu se lasă fără „perle” din partea procurorilor, care instrumentează dosarul ex-președintelui Igor Dodon”, afirmă Nicolae Posturusu, unul dintre avocații fostului președinte.

  Posturusu a reacționat la explicațiile date de procurori privind înmânarea citației soției fostului președinte al țării, Galina Dodon, care a fost stopată în drum ce ducea copilul la cursuri de șah. Procurorii susțin că ofițerul de investigație “în timp ce se deplasa spre domiciliul fostului președinte, a văzut mașina soției (…) parcată lângă liceul Prometeu și i-a înmânat citația”.

  “Dacă în cazul perchezițiilor la domiciliu aceștia ne-au sugerat că pozele puteau fi făcute și răspîndite de către avocați, astăzi, ne-au uimit cu niște bîlbîieli geografice. Da! Nimeni nu cunoaște așa bine orașul precum unii procurori anticoruptie! Unde duc toate drumurile o știm cu toții, cum, cunosc doar ei!”, a conchis Posturusu.

  Avocatul regretă că ședințele de judecata sunt închise, iar “perlele exclusive ale procurorului le aud doar judecătorii si avocații”.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Fostul Secretar general adjunct în cadrul Aparatului Președintelui Republicii Moldova, Nicolae Posturusu, vorbește despre o schemă pusă la cale de autorități, cu implicarea instituțiilor...

  Copyright © 2021