Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Avocat: Asistăm la un proces de transformare a justiției în una care convine guvernării

  „Asistăm la un proces de transformare a justiției care convine guvernării”. O declarație în acest sens a fost făcută de Cristina Ciubotaru, avocat, expert anticorupție, în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

  „Asistăm la un proces de transformare a justiției în una care convine guvernării, iar asta este cel mai periculos tip de justiție. Pentru că o dată cu schimbarea guvernării, iar guvernările inevitabil se schimbă, istoria nu o să ne lase să ne îmbătăm cu apă rece că în sfârșit a apărut o guvernare care nu se va mai schimba niciodată, deci inevitabil guvernarea se schimbă, iar justiția dresată politic trece la următorii stăpâni și este cea care este capabilă să-i muște foarte dureros pe foștii”, a conchis Cristina Ciubotaru.

  În context, Cristina Ciubotaru a menționat că, „Justiția trebuie să fie aceeași pentru toți, ea trebuie să fie egală pentru toți și eu mă îndoiesc că aceasta este ceea ce se urmărește prin procesele care le pot urmări”.

  Menționăm că în momentul scrierii acestei știri, Ministerul Justiției, guvernul, dar și PAS nu au comentat deocamdată declarațiile Cristinei Ciubotaru.

  primul.md

  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Facebook

  Noutăţi

  Mai multe conversații private atribuite ministrului Justiției Sergiu Litvinenco pe Telegram au fost făcute publice pe un site nou creat. Potrivit administratorilor acestui portal...

  POLITICA

  Deputatul PSRM, Vasile Bolea, susține că dosarul intentat împotriva colegului său Radu Mudreac este cusut cu ață albă și face parte dintr-un show de...

  POLITICA

  "Justiția selectivă a regimului". Procuratura nu a intentat nici un dosar penal pe numele deputaților transfugi din fostele Alianțe "pro europene". Despre aceasta vicepreședintele...

  POLITICA

  În spațiul public au apărut zvonuri precum că Președinta Maia Sandu a chemat mai mulți judecători la sfat, dar pe ascuns.

  Copyright © 2021