Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Autospeciale din partea Moscovei

  Cinci autospeciale pentru deszăpezirea și salubrizarea drumurilor din partea administrației Moscovei pentru primăria municipiului Chișinău. Prezentarea mijloacelor de transport a avut loc astăzi, în centrul Capitalei, iar la eveniment au participat primarul Chișinăului, Ion Ceban, ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov, dar și alți oficiali.

  Autospecialele rusești, de marcă ”KAMAZ”, donate Chișinăului de către administrația Moscovei, au intrat în acțiune chiar înainte de ceremonia de prezentare, când au făcut lună
  bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală.

  Valeriu Mardari, șofer

  ”Iată, la fel ca mașina mea, mai sunt două, celelalte sunt dotate cu cisterne, ele vor spăla drumurile vara”

  Ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov, a declarat că autospecialele sunt folosite cu succes în întreaga lume, inclusiv în țările africane și sud-americane, în condiții meteo complicate.
  .

  Oleg Vasnețov, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în R. Moldova

  ”Mi-aș dori din tot sufletul ca acest cadou din partea Moscovei, promis cu mult timp în urmă, să fie util pentru Chișinău. Din mai multe motive, inclusiv din cauza Covid-19, a fost posibil abia acum. Aceste autospeciale și-au demonstrat eficacitatea în timp. Se aleg mereu cu premii la concursurile de profil. Vedeți, aici este o tehnică urbană multifuncțională care servește orașul, atât iarna, toamna, cât și primăvara și vara„.

  Ion Ceban, primar general de Chișinău

  ”Suntem foarte recunoscători pentru aceste echipamente, sunt foarte necesare. În primul rând, nu sunt doar pentru sezonul de iarnă, dar și pentru spălarea străzilor, sunt multifuncționale. Nu există nicio nuanță aici, nici interese obscure, am așteptat cu nerăbdare aceste mașini”

  Mașinile sunt multifuncționale și pot fi utilizate atât pentru deszăpezire, cât și pentru spălarea străzilor și împrăștierea materialului antiderapant. Autospecialele au fost produse în anul 2017. Prețul de fabrică al unui autovehicul de acest fel este de 2,1 mln de lei.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021