Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Autoritățile ruse sunt gata să înceapă renegocierea creditului de 200 mln euro (DOC)

  Autoritățile ruse sunt gata să înceapă renegocierea creditului de 200 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Despre aceasta se spune în scrisoarea oficială expediată de către Ministerul finanțelor de la Moscova către cel de la Chișinău.

  În document se menționează că Guvernul urmează să introducă modificările necesare în textul Acordului existent, iar autoritățile ruse le vor examina în regim de urgență.

  Precizăm că președintele țării, Igor Dodon, a vizitat Federația Rusă în perioada 24-25 iunie. Șeful statului a avut întrevederi cu Vladimir Putin și Dmitri Kozak. În urma discuțiilor purtate, președintele a anunțat că autoritățile ruse sunt dispuse să renegocieze Acordul de creditare cu Republica Moldova.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alte 252 persoane s-au tratat de COVID-19, iar bilanțul celor vindecați a ajuns la 9846 persoane.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alte 285 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

  SOCIAL

  200 000 măști de protecție seria KF94 au fost donate astăzi Republicii Moldova, de către Republica Coreea, pentru consolidarea sistemului medical în lupta cu...

  SOCIAL

  De joi, 2 iulie, vor începe lucrările de reparație a drumurilor din țară. Despre aceasta a anunțat ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Răilean, în...

  Copyright © 2020