Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat alte șase zboruri

  Autoritatea Aeronautică Civilă informează că pentru 15 martie 2022, a autorizat mai multe zboruri spre și dinspre Republica Moldova:

  Este vorba de două zboruri ale delegațiilor oficiale; un zbor Cargo, poștă DHL; un zbor de repatriere a cetățenilor israelieni, operat de compania aeriană ”Sky Up”, pe cursa Chișinău-Tel Aviv- Chișinău; un zbor Cargo umanitar, operat de compania aeriană „Air Moldova”, pe cursa Chișinău-Tel Aviv- Chișinău; un zbor de repoziționare operat de compania aeriană „Fly One”.

  facebook.com

  Facebook

  Noutăţi

  Vlad Batrîncea, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, a condamnat interdicția impusă de autorități asupra curselor de avion Chișinău-Moscova ale unei companii aeriene moldovenești. –...

  Noutăţi

  Autoritatea Aeronautică Civilă a emis o directivă prin care interzice efectuarea operațiunilor aeriene în spațiul aerian al Federației Ruse de către operatorii aerieni naționali....

  SOCIAL

  Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că pentru luni, 14 martie, a autorizat șase zboruri spre și dinspre Republica Moldova.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Autoritatea Aeronautică Civilă /AAC/ a desemnat doi operatori aerieni care vor efectua patru curse neregulate pentru transportarea refugiaților.

  Copyright © 2021