Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Automobiliștii sunt îndemnați să nu lase lucrurile personale la vedere în mașină

  Șoferii sunt îndemnați să nu lase lucrurile personale la vedere când părăsesc autovehiculul. Să parcheze mașina numai în locuri special amenajate, la lumină, și să o doteze  cu sistem de semnalizare sigur. Recomandările sunt făcute de către Direcția Poliție a municipiului Chișinău în contextul lansării Campaniei „Prevenirea furturilor din automobile și accesorii”.

  Pe durata campaniei, poliția capitalei va desfășura activități speciale de informare a populației. Recomandări pentru șoferi vor fi afișate și la stațiile PECO. Acțiunile au menirea să descurajeze astfel de infracțiuni.

  De la începutul anului curent în municipiul Chișinău au fost înregistrate 181 de infracțiuni care se referă la furturi din automobile și accesorii.

  Ipn.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  Asistăm la un fenomen nou pe piaţa auto din ultimii zece ani. Experţii spun că, în luna august 2022, numărul automobilelor înregistrate în Republica...

  Noutăţi

  Un tânăr de 29 de ani, dintr-o localitate din raionul Căușeni, a fost arestat, fiind învinuit că ar fi comis mai multe furturi din locuințe de...

  SOCIAL

  Un tânăr de 25 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de furt și jaf. Bănuitul nu este la prima...

  Copyright © 2021