Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Au un acoperiș de-asupra capului

  Patru copii din satul Budești, municipiul Chișinău, care cresc fără tată, ci doar în grija mamei, au primit astăzi un dar la care visau de multă vreme. Este vorba despre cheile de la o casă nouă, care le-au fost oferite de către Igor Dodon, care a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe pentru familia Brânză. În postarea sa, de pe o rețea de socializare, Igor Dodon a menționat că a decis să ajute cei cinci membri ai familiei Brânza după ce, la începutul anului, a aflat despre situația grea în care s-a pomenit aceasta.

  Igor Dodon, președintele RM (2016-2020)

  “La începutul acestui an, am vizitat-o pe doamna Natalia Brânza care educă singură patru copii minori. Atunci am venit cu un suport pentru a ajuta familia să facă reparație. Casă era într-o stare dificilă, iar mama m-a rugat să le construim altă casă în curte. M-am adresat la mai multe companii de construcție. Vreau să le mulțumesc că au acceptat și am reușit până al sfârșitul anului să finalizăm casă”.

  Cu suportul oamenilor de bună credință și a Fundației de binefacere „Din Suflet”, a fost ridicată o casă frumoasă, de peste 140 m2.

  Natalia Brânza, beneficiară

  “Igor Dodon a decis să construiască casa din nou. Acum avem și căldură și mobilier. Ne-a susținut foarte mult.”

  Igor Dodon i-a mai oferit familiei Brânza mobilă pentru bucătărie și un aragaz, iar copiii s-au ales cu mai multe daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

  a-tv.md

  Copyright © 2020