Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Au început lucrările de renovare a scuarului de pe strada Vasile Dokuceaev

  În ajun, au început lucrările de reabilitare a scuarului de pe strada V. Dokuceaev, cartierul Telecentru, care vor dura circa 2 luni.

  Proiectul prevede amenajarea cu pavaj a aleilor pietonale, modernizarea iluminatului public stradal, cu instalarea corpurilor de iluminat de tip led, renovarea scărilor până la intrarea în clădirea Centrului Medicilor de Familie nr. 7 și înlocuirea mobilierului urban.

  Reabilitarea zonei de recreere prevede, de asemenea, instalarea unui sistem modern de irigare, care va funcționa automat. Totodată, pe întreg perimetrul scuarului vor fi amenajate 30 de locuri de parcare, prevăzute pentru vizitatorii instituției medicale. Pentru securitatea obiectivului, municipalitate va instala și sistem de supraveghere video.

  Prezent la fața locului, primarul general, Ion Ceban, a precizat că municipalitatea investește în continuare în reabilitarea parcurilor și scuarurilor, pentru ca în fiecare sector al capitalei să existe spații publice confortabile, atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru oaspeții acestuia.

  „Amenajăm spații verzi pentru ca cetățenii să aibă unde își petrece timpul împreună cu familia”, a menționat edilul.

  Costul total al proiectului este de 2,3 milioane lei, surse prevăzute în bugetul municipal.

  chisinau.md

  SOCIAL

  Astăzi a fost inaugurat oficial, după reabilitare, scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al capitalei.

  SOCIAL

  În perioada: 21 septembrie 2020 - 09 noiembrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ioan Botezătorul, tronsonul cuprins între str. Grigore Ureche...

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru în sudul țării, a inspectat lucrările de reabilitare desfășurate pe tronsonul de șosea Basarabeasca –...

  SOCIAL

  În perioada 15 septembrie - 22 septembrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Vissarion Belinschi și Bariera Sculeni, în perimetrul str. Ion...

  Copyright © 2020