Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Au ajuns troleibuzele

  Veste bună pentru locuitorii capitalei. Cele cinci troleibuze articulate, despre achiziționarea cărora municipalitatea anunța la începutul lunii septembrie, au ajuns din Belarus la Chișinău. Anunțul a fost făcut de către primarul capitalei, în cadrul ședinței Primăriei din această dimineață. Ion Ceban susține că trei unități au fost deja asamblate și testate, iar două urmează să treacă prin aceeași procedură până în data de 13 octombrie.

  Ion Ceban, primar general de Chișinău

  „Costul unui troleibuz este de 315 mii euro, sunt dotate cu aer condiționat , rampă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, Lumini LED , Prize USB, camere de supraveghere, iar capacitatea de îmbarcare este de 162 de persoane. 07.07

  Primarul capitalei a precizat, anterior, că din anul 2004 nu a mai fost procurată nicio unitate de transport articulat. Până la finele anului urmează să fie asamblate în cadrul Regiei Transport Electric alte 30 de troleibuze clasice de ultimă generație, dotate conform noilor standarde, cu sistem de aer condiționat, rampă de acces pentru persoane cu nevoi speciale, podea coborâtă, prize USB, dar și alte utilități necesare cetățenilor.

  a-tv.md

  Copyright © 2020