Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Atenție, șoferi! Trafic sistat pe mai multe străzi din Chișinău

  În perioada 28 noiembrie 2022-11 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.

  Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de branșare-racordare a rețelelor de apeduct nou construit.

  Pe perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexandr Pușkin, și în continuare pe traseul stabilit. 

  Troleibuzele de pe rutele nr. 7 și nr. 25, vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. 

  Troleibuzele de pe rutele nr. 16 și nr. 32 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Columna, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. 

  Troleibuzele de pe rutele nr. 30 și nr. 31 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. 

  Microbuzele de pe ruta nr. 103 – tur, vor circula de pe str. Ion Creangă pe  bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  SOCIAL

  Muzeul național de istorie a Moldovei găzduiește expoziția „Chișinău: o istorie necunoscută”. După cum relatează corespondentul Infotag, expoziția, care a fost inaugurată ieri, a...

  SOCIAL

  Nivelul de poluare a aerului în municipiul Chișinău continuă să fie unul destul de ridicat, anunță, printr-un comunicat de presă, Agenția de Mediu. Autoritatea...

  ECONOMIE

  În perioada 31 octombrie – 11 noiembrie, o misiune a Fondului Monetar Internațional condusă de Ruben Atoyan va purta discuții la Chișinău cu autoritățile Republicii...

  Noutăţi

  Chișinăuienii sărbătoresc astăzi Hramul orașului, zi în care creştinii ortodocşi de stil vechi prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Evenimentele consacrate sărbătorii vor demara cu depuneri de...

  Copyright © 2021