Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Atenție, consumatori! Un lot de brânză de vacă, retras din vânzare

  Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a dispus astăzi rechemarea unui lot de brânză, care nu corespunde normelor alimentare.

  Potrivit ANSA, specialiștii au depistat grăsimi străine într-un lot de brânză proaspătă de vacă 5% a unui producător de lactate din raionul Florești, care a inițiat deja procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a produsului cu data fabricării – 27 iunie și data expirării – 1 iulie.

  În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar, deținători ai produselor neconforme, sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu ANSA privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea umană, precum și inducerea în eroare a consumatorului final.

  Operatorii din domeniul alimentar deținători de produse alimentare neconforme, care nu au luat măsuri de retragere a acestor produse de pe piață sunt pasibili de răspundere juridică.

  Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugate să nu le consume și sunt în drept să le returneze magazinului de unde le-au procurat.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  moldpres.md

  Facebook

  Copyright © 2021