Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Atac raider asupra primarului?

  Primarul general Ion Ceban susține că asupra sa se pregătește un atac concertat care are drept scop denigrarea imaginii sale. Mai mult decât atât, Ceban susține că ar fi urmărit de către anumite structuri.

  Acesta a declarat în această dimineață că a fost informat că este urmărit la fiecare pas. Potrivit lui Ceban, acțiunile sunt pregătite de către partidul de la guvernare.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Se ocupă oameni serioși și structurile speciale pentru a face tot posibilul ca să mă murdărească. Mesajul meu este: Nu vă chinuiți să aflați despre unde sunt intrările în primărie și în cabinetul meu. Cheile de cabinet sunt la paza de la intrare, iar cheia de la ușa casei o pun aici, la birou. Nu am ce ascunde și nu îmi este frică, chiar dacă vi se cere, stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajai și pregătiți percheziții la birou, la domiciliu. Eventual cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult. Vă invit„.

  Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții serviciului de presă ai partidului de guvernare pentru un comentariu la acest subiect, nimeni însă nu ne-a răspuns la telefon.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021