Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  PSRM va participa la ședința Parlamentului, unde Gavriliță va cere vot de încredere

  Fracțiunea parlamentară a PSRM va participa la ședința Parlamentului unde va fi dezbătută componența și programul de guvernare a candidatului desemnat de președintele Republicii Moldova. Decizia de votare sau nevotare va fi luată de Executivul Politic al PSRM după dezbaterile din plenul Parlamentului. Despre aceasta președintele socialiștilor, Igor Dodon, a anunțat după Consiliul Republican al PSRM, care a avut loc azi.

  În cadrul ședinței au fost luate următoarele decizii:

  1. Fracțiunea parlamentară a PSRM va participa la ședința Parlamentului unde va fi dezbătută componența și programul de guvernare a candidatului desemnat de președintele Republicii Moldova. Decizia de votare sau nevotare va fi luată de Executivul Politic al PSRM după dezbaterile din plenul Parlamentului.

  2. A fost aprobat programul politic al PSRM.

  3. A fost aprobată noua componență a Executivului Politic PSRM:

  Igor Dodon, Președintele PSRM

  Zinaida Grecianîi, Președintele Parlamentului Republicii Moldova

  Vlad Batrîncea, secretarul executiv al PSRM

  Daria Colomieț, “Garda Tânără”

  Alla Dolință

  Corneliu Furculiță, liderul fracțiunii parlamentare a PSRM

  Oleg Lipskii, organizația teritorială Chișinău

  Irina Lozovan, organizația teritorială Ocnița

  Alla Pilipețcaia, organizația teritorială Soroca

  Eduard Smirnov, organizația teritorială Basarabeasca

  Alexandr Suhodolski, organizația teritorială Comrat.

  4. PSRM va participa în calitate de concurent electoral la alegerile în Adunarea Populară a Găgăuziei, din 4 aprilie. Lista candidaților pentru fiecare circumscripție va fi examinată și aprobată de Executivul Politic al PSRM.

  “Partidul Socialiștilor rămâne în continuare forța politică care promovează interesele oamenilor și contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor”, a scris Igor Dodon pe canalul său de Telegram.

  Telegram

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021