Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Asigurarea studiilor la distanță

  Primăria Chișinău va oferi elevilor 840 de laptopuri pentru utilizarea exclusivă a acestora în procesul educațional la distanță. Edilul capitalei, Ion Ceban, a anunțat în cadrul ședinței Primăriei din această dimineață că încă nu este stabilită formula de distribuire a acestora, însă a îndemnat responsabilii să fie precauți în alegerea beneficiarilor.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Rog să nu se întâmple așa situații ca de laptopuri să beneficieze copiii părinților au Porche-uri sau Mercedes-uri, sau mămicile la care rujurile costă de trei ori mai mult decât suma care am dat-o noi la 1 septembrie persoanelor nevoiașe. Se consideră și ele nevoiașe.Rog ca aceste laptopuri să ajungă în strictă necesitate la copiii care au cea mai mare nevoie. Vraeu ca această listă să fie întocmită și s-o verificați de zeci de ori”

  Anterior, Ministerul Educației Culturii și Cercetării (MECC) a lansat repartizarea celor 10 000 de laptopuri achiziționate în cadrul Proiectului „Reforma Învățământului în Moldova”. Primăria Chișinău este responsabilă pentru redistribuirea a 840 de laptopuri.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020