Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Apelul șefului unei asociații de combatanți către veteranii războiului de la Nistru: Nu vă lăsați atrași în acțiuni ilegale și dezbinare națională

  Șeful asociației „Combatant”, parte a organizației „Forța Veteranilor”, Mihail Marcu, a chemat veteranii războiului de la Nistru să nu fie atrași în acțiuni provocatoare și de dezbinare națională, în ziua alegerilor prezidențiale.

  În cadrul unei conferințe de presă, acesta a anunțat că membrii „Forța Veteranilor”, condusă de Constantin Covrig, sunt chemați de șefii organizației să blocheze drumurile de acces din stânga Nistrului pentru a împiedica participarea cetățenilor Republicii Moldova la alegerile din 1 noiembrie.

  „Acțiunile lor arată dorința de a dezgheța conflictul transnistrean și suntem supuși riscului de a ne afla în situația actuală din Karabah sau Ucraina.

  Menționăm că, conducerea organizației „Forța Veteranilor” nu este transparentă, urmărind alt scop decât cel propus. Ei atrag persoane pe care le duc în eroare și pe care îi amăgesc, se joacă cu patriotismul veteranilor, făcând referire la spiritul civic al adevăratului veteran”, a declarat Mihail Marcu.

  Acesta a anunțat retragerea membrilor asociației Combatant din organizația „Forța Veteranilor” și a chemat membrii acesteia să nu comită ilegalități și să nu fie atrași în jocuri politice.

  “Prin intermediul veteranilor se dorește să se pornească acțiuni de destabilizare a ordinii publice în contextul alegerilor prezidențiale. Vreau să fac apel nu doar către veterani, dar către toți cetățenii Republicii Moldova că în cazul în care veți accepta să fiți implicați în acțiunile ilegale de a împiedica ca oamenii sa poată merge liber la vot purtați răspundere conform legii”, a mai spus veteranul.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

  POLITICA

  Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a remarcat, în cadrul emisiunii de vineri, că alegerile din noiembrie au fost primele în ultimii zece ani când...

  POLITICA

  Igor Dodon le-a mulțumit alegătorilor care și-au dat votul pentru el în cadrul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Președintele în exercițiu a spus că...

  POLITICA

  Staff-ul lui Igor Dodon a înregistrat un număr mare de încălcări în ziua de 15 noiembrie, atunci când s-a desfășurat turul doi al alegerilor...

  Copyright © 2020