Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Apelul municipalității

  Primarul capitalei Ion Ceban solicită revenirea copiilor din clasele primare 1-4, cu prezență fizică la școală completa – 100%, cu program obisnuit de activitate, cu respectarea măsurilor de protecție impuse. În acest sens, municipalitatea a transmis o solicitare către Ministerul Educației pentru a fi revăzute cele 7 modele impuse pentru anul școlar.

  Decizia se impune în urma multiplelor petiții parvenite din partea părinților. Ceban spune că este foarte complicat să îmbine activitatea de muncă, dacă modelele de învățare vor rămâne neschimbate.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Dat fiind faptul că în următoarea perioadă pe teritoriul Chișinăului sunt mai multe evenimente care urmează a fi desfășurate și deoarece primăria Chișinău nu are dreptul de anulare a acestora, solicităm autorităților centrale implicare în revizuirea programului acestora. Dacă nu sunt amânate evenimentele, poate sunt introduse reguli stricte de participare, spre exemplu deținerea unui test sau a pașaportului de vaccinare. La asemenea măsuri recurg multe țări sau orașe. Rugăm să fie luate în calcul scrisorile transmise„

  a scris Ceban pe pagina sa de facebook.

  Astăzi CNESP a introdus stare de urgență în sănătate publică.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021