Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Apel la conclucrare

  Comportamentul agresiv al consilierilor municipali PAS a fost subiect de discuție și în cadrul întrevederii pe care liderul PSRM, Igor Dodon a avut-o cu fracțiunea socialiștilor din CMC și primarul general, Ion Ceban. Igor Dodon și-a exprimat convingerea că acțiunile celor din PAS fac parte dintr-un scenariu bine regizat care a fost implementat și la ședința parlamentului de la finele anului trecut de către deputații partidului Maiei Sandu. Atunci, aleșii poporului PAS au cauzat pagube de zeci de mii de lei.

  Igor Dodon președintele PSRM

  «Suntem categoric împotriva unei asemenea conduite și chemăm fracțiunile atât municipale, cât și parlamentare la constructivism și conlucrare spre binele cetățenilor Republicii Moldova. Sălile de ședințe nu sunt un ring de box, ci o platformă de idei și dezbateri.».

  Totodată, a fost discutat modul în care decurge realizarea în municipiu a proiectelor de infrastructură, propuse de PSRM. În special, realizarea proiectului „Curte Confortabilă”. Dodon a remarcat importanța continuării procesului de îmbunătățire a calității vieții în Chișinău și a apreciat activitatea pe care deja a desfășurat-o echipa primarului capitalei, Ion Ceban.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020