Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Anul școlar a început și pentru elevii din școlile din stânga Nistrului

  Noul an de studii a început astăzi și pentru cei peste 1600 de elevi și 400 de profesori din școlile cu predare în limba de stat din stânga Nistrului.

  Guvernul Republicii Moldova a asigurat cele opt instituții de învățământ din regiune, aflate în subordinea sa, cu manuale, tehnica necesară și produse de igienă.

  Membrii Biroului de Reintegrare, asistați de reprezentanții Misiunii OSCE în Moldova, au monitorizat procesul de traversare a liniei administrative către reprezentanții celor opt licee.

  Elevii și profesorii au avut asupra sa carnetele de elev, legitimațiile de serviciu, confirmări ale instituțiilor de învățământ.

  Orele de clasă au fost reluate în baza celor șapte modele propuse de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Beneficiarii de pensii şi alocații sociale de stat a căror cuantum lunar nu depășește 4000 de lei vor primi în aprilie 2021 câte un...

  SOCIAL

  Guvernul la momentul actual are o datorie morală față de societate să promoveze legile bugetar-fiscale, a declarat premierul Ion Chicu ca reacție la ultimele...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În anul 2021, fondul de salariu va crește cu 15,2%, potrivit proiectului Bugetului de Stat pentru anul viitor aprobat de Guvern în această seară.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Guvernul se întrunește, în această seară, în ședință pentru a aproba proiectele bugetului de stat, bugetului asigurărilor sociale de stat, bugetului fondurilor asigurării de...

  Copyright © 2020