Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Anul Bivolului

  După un an plin de emoții și provocări, al Șobolanului, după zodiacul chinezesc, fiecare dintre noi este în așteptarea unei perioade mai bune. La doar câțiva pași care ne despart de un nou an, reporterul nostru, Ilona Vedrașco, a decis să afle mai multe despre simbolul lui 2021, care va fi sub semnul Bivolului Alb de Metal.

  Vedrașco, reporter Accent TV

  „ 2021 este Anul Bivolului – un animal puternic, ambițios și hotărât, iar astăzi vom încerca să aflăm cum să-l întâmpinăm corect, pentru a putea potoli bivolul și să alungăm șobolanul.”

  Unul dintre bivolii din Chișinău, pe nume Veres, locuiește la Grădină Zoologică din Capitală. Are cinci ani și face parte din rasa scoțiană Highland.

  „Bivolul are un caracter specific, el este și amabil, și agresiv. Veres adoră să consume cereale, fân, iarbă, mere, morcovi. Sperăm că anul viitor va fi la fel de incitant ca bivolul nostru. Uneori este foarte blând și dulce, însă are și momente când este agresiv. Acum de exemplu, în timpul prânzului, nu are chef de joacă.”

  Astrologii ne avertizează că anul care vine nu este doar al Bivolului alb, ci, combinat, și al celui de metal. Astfel, ne putem aștepta la schimbări bruște în viață. Însă, per ansamblu, anul 2021 ar părea să fie mai bun decât cel care pleacă.

  Zinaida Vișnevskaia, astrolog

  „În 2020, s-a produs conjuncția planetelor Saturn și Pluto, iar acest lucru a dus la o creștere semnificativă a mortalității. Întrucât, anul acesta, planetele s-au separat,
  totul va reveni pe un făgaș normal. Anul 2021 va fi mult mai ușor. Numărul caracteristic al anului 2020 este patru, iar pentru 2021 va fi cinci. Această cifră simbolizează mișcarea și creativitatea.”

  Anul 2021 va fi diferit pentru toate semnele zodiacale. Dacă cei născuți în zodia Leu vor fi axați pe relațiile publice și parteneriat, atunci pentru Berbeci, noul an va fi al împlinirii dorințelor. Săgetătorul trebuie să se pregătească pentru călătorii de afaceri, iar Balanța se poate bucura de emoții intense.

  Zinaida Vișnevskaia, astrolog

  „Capricornii ar trebui să întărească baza materială și să acorde o atenție deosebită sănătății. Pentru Săgătător, 2021 va fi prielnic pentru studii și stabilirea conexiunilor. Scorpionilor li se recomandă să inițieze afaceri de familie. Iar Fecioarele ar trebui să își marcheze prioritățile.”

  Astrologii ne îndeamnă să sărbătorim noaptea dintre ani în sânul familiei. Pe masa de sărbătoare nu ar trebui să avem în meniu mîncăruri din carne de vită. Ar fi mai bine să optați pentru bucate din pește sau fructe de mare.

  Stanislav Ternavschii, bucătar șef

  „Caracatiță, midii, creveți. Prăjim fructele de mare în ulei de măsline. Important este să nu le lăsați la foc prea mult timp, fiindcă nu vor mai fi la fel de gustoase. Le gătim în combinație cu vin alb. Apa a fiert, adăugăm pastele. Bineînțeles, pastele ar trebui să fie “al dente”. Adăugăm roșii cherry, usturoi și mărar. Puteți găti orice tip de paste cu fructe de mare. Nu este deloc complicat.”

  O atenție deosebită trebuie să acordăm și culorilor care vor defini anul 2021. Nuanțele de gri, albastru, bej, argintiu și alb sunt ideale pentru Revelion.

  Ilona Vedrașko, reporter Accent TV

  „În cele din urmă, am decis să-l întrebăm pe Veres, cum va fi noul an, dacă ne răspunde, atunci, în 2021, ne vom bucura de succes. Răspunsul bivolului pare să ne ducă la gândul că anul viitor va fi unul rodnic și plin de viață. Noi vă dorim ca anul Bivolului alb să vă aducă sănătate și rezistență. Ilona Vedrașko, Victor Duduc, Accent tv .”

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021