Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  ANTA, din nou pe trasee

  Zeci de șoferi s-au ales cu amenzi, iar aproximativ 30 dintre ei au rămas fără plăcuțele de înmaticulare ale mașinilor, după ce au fost prinși transportând, ilegal, mărfuri, colete sau pasageri. Este rezultatul celor șapte zile de verificări, desfășurate de inspectoprii ANTA, pe întreg teritoriul țării.

  Inspectorii ANTA au ieșit din nou pe trasee, dar au avut în vizor drumurile care duc spre punctele de frontieră. Controalele, din perioada 8-14 februarie, au avut drept scop prevenirea și combatrea traficului ilicit de mărfuri, colete și pasageri.

  Dumitru Prohnițchi, purtător de cuvânt ANTA

  “Astfel, în urma acțiunilor au fost aplicate diferite sancțiuni, prin întocmirea a 86 de procese verbale, cu privire la contravenție, în total fiind aplicate amenzi de 6 795 u.c, ceea ce constituie 339 750 lei. Menționăm că din cele 86 de procese verbale pentru 25 de conducători auto a fost aplicată și măsuri de suspecndare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin reținerea plăcuțelor de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare. “

  14 operatori de transport rutier au fost amendați cu 120 de mii de lei pentru încălcarea prevederilor stipulate în legislație. Operațiuni similare vor fi desfășurate și în următoarea perioadă.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021