Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  ANTA din nou pe trasee

  Ghinion pe capul mai multor șoferi implicați în transportul ilicit de mărfuri și persoane în trafic național și internațional. Aceștia au fost prinși și sancționați de ANTA. Peste 200 de conducători auto s-au ales cu amenzi pipărate, iar câțiva zeci dintre ei au rămas fără plăcuțele și certificatul de înmatriculare. Verificările au durat două săptămâni.

  Taximetriștii, șoferii de autobuze, microbuze dar și camioane au fost luați la ochi de inspectorii ANTA. Operațiunea a durat două săptămâni, perioadă în care au fost monitorizate majoritatea traseelor din țară. În urma verificărilor au fost trași pe dreapta și amendați sute de șoferi buclucași. Iar, 68 dintre ei au rămas fără plăcuțele de înmatriculare.

  Dmitri Prohnițchi ofițer de presă ANTA

  „Astfel, în cadrul acțiunilor de monitorizare și control, organizate în mai multe regiuni ale țării dar și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat au fost aplicate sancțiuni prin întocmirea a 252 de procese verbale procese-verbale cu privire la contravenție în mărime de 15 588 unități convenționale. „

  Totodată, în urma controalelor inopinate, 21 operatori de transport rutier s-au ales cu amendă în mărime totală de 200 000 lei. Verificările au fost desfășurate în perioada 15 februarie – 1 martie și au avut drept scop combaterea transportului ilicit de mărfuri și persoane în trafic național și internațional.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020