Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Angajații Primăriei, instruiți de CNA cum să lupte cu corupția

  Angajații Primăriei Chișinău sunt instruiți de CNA cum să lupte cu corupția și ce înseamnă transparență și integritate. Pe parcursul a trei zile, funcţionarii din cadrul primăriei vor fi instruiţi în cadrul unei campanii, de către experţii Centrului Naţional Anticorupţie în scopul prevenirii actelor de corupție, asigurarea integrității instituționale, vulnerabilitățile și riscurile de corupție, scrie Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  „Angajaţii APL vor primi şi materiale informative despre riscurile acţiunilor de corupţie şi sancţiunile, care sunt prevăzute în acest sens. Evenimentele se desfăşoară în curtea primăriei, în grupuri de până la 50 de persoane, cu respectarea tuturor normelor epidemice, în vederea prevenirii îmbolnăvirii cu Covid – 19”, a declarat edilul.

  Cursurile de instruire derivă din Acordul de colaborare semnat între Primăria Chişinău şi CNA în data de 20 mai, curent.

  Scopul documentului este prevenirea şi combaterea corupţiei, fortificarea integrităţii funcționarilor și colaboratorilor din cadrul administrației publice locale Chișinău, a mai precizat Ceban.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că numărul viețuitoarelor de la Grădina Zoologică din capitală s-a majorat cu 31 de exemplare noi.

  SOCIAL

  La data de 15 ianuarie, nici o instituție de învățământ general din țară nu activează la distanță din cauza carantinei, iar în autoizolare se...

  SOCIAL

  Serviciul Asistență Stradală din subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, amplasat pe adresa: str. Miron Costin, 19/1, care activa doar pe timp de...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de sâmbătă și duminică, pe străzile capitalei va circula un troleibuz turistic, care va parcurge cele mai...

  Copyright © 2020