Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Andrian Mardare și Denis Vieru: ”De ce Igor Dodon?” (VIDEO)

  Campionii Andrian Mardare și Denis Vieru spun ”De ce Igor Dodon?”

  “Pe parcursul carierei mele sportive au fost mai mulți președinți, însă Igor Dodon a avut un aport special la pregătirea noastră pentru o serie de competiții importante. S-a implicat direct în dezvoltarea sportului în Republica Moldova, a ajutat mai mulți sportivi să se realizeze. Este vorba atât de susținere financiară, cât și morală, lucru pe care puțini conducători l-au făcut”, a spus Andrian Mardare.
  “Sportul are o mare importanță pentru tinerele generații, dar și pentru sănătatea societății, dezvoltă calități precum încrederea, prietenia, iar Igor Dodon a înțeles importanța acestor valori și ne susține în permanență”, a menționat Denis Vieru.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova....

  POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețsov.

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  Copyright © 2020