Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Andrian Mardare s-a calificat în finala probei la aruncarea suliței din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo

  Atletul moldovean Andrian Mardare s-a calificat în finala probei de aruncare a suliței care va avea loc pe data de 7 august pe Stadionul Olimpic din Tokyo.

  Sportivul moldovean a atins distanța de 82,70 de metri, înregistrând cel de-al zecelea rezultat ca valoare din seriile preliminare.

  În același timp, Serghei Marghiev va concura astăzi în finala probei de aruncare a ciocanului. Marghiev s-a calificat luni, 2 august, în finală, înregistrând rezultatul de 75,94 m obținut în seriile preliminare desfășurate pe Stadionul Olimpic din Tokyo.

  La Jocurile Olimpice mai evoluează șapte sportive moldoveni: Anastasia Nichita (lupte libere), Daniela Cociu și Maria Olărașu (caiac-canoe), Serghei Tarnovschi (caiac-canoe), Andrian Mardare (aruncarea suliței), Serghei Marghiev (aruncarea ciocanului) și Lilia Fisikovici (maraton).

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova a anunțat că ambii halterofili moldoveni participanți la Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au clasat pe...

  LUMEA

  Guvernul nipon a confirmat, joi, intenţia sa de a introduce o nouă stare de urgenţă sanitară pe toată durata Jocurilor Olimpice de la Tokyo....

  SOCIAL

  Japonia va organiza Jocurile Olimpice în vara acestui an indiferent de evoluția pandemiei de coronavirus.

  Copyright © 2021