Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Anatol Țăranu: Azi putem recunoaște că echipa Maiei Sandu nu a fost pregătită pentru preluarea guvernării

  Imaginea instituției prezidențiale a fost afectată grav după ce Curtea Constituțională a anulat decretul prezidențial prin care Natalia Gavrilița a fost desemnată repetat candidat la funcția de prim-ministru. Opinia a fost expusă de către mai mulți experți, la TVR Moldova.

  „Echipa Maiei Sandu a pierdut două luni, a tărăgănat absolut nejustificat procesul. Azi putem recunoaște că echipa Maiei Sandu nu a fost pregătită pentru preluarea guvernării. Chiar dacă unele sondaje prezintă PAS-ul într-o formulă foarte viguroasă pentru viitoarele alegeri, această situație ar putea să nu se păstreze dacă și mai departe se va merge pe calea tărăgănărilor ”, a declarat Anatol Țăranu.

  Expertul IDIS Viitorul Veaceslav Berbeca afirmă că oponenții politici ai Maiei Sandu nu vor ezita să folosească această eroare a Președinției în defavoarea șefului statului.

  „Pe termen scurt, decizia Curții a avantajat partidele din Parlament care nu-și doresc anticipate. În plus, a afectat imaginea instituției prezidențiale.”, a spus Berbeca.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

   

  ALEGEREA EDITORILOR

  Echipa președintelui Maia Sandu a încercat să blocheze înregistrarea vaccinului rusesc Sputnik V în Republica Moldova. Declarația a fost făcut de liderul PSRM, Igor...

  POLITICA

  Partidul Acțiune și Solidaritate și președintele Maia Sandu riscă să rămână fără aliați în Parlament. Opinia îi aparține comentatorului politic Anatol Țăranu și a...

  Copyright © 2020