Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Amendament la Legea Bugetului

  Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au înregistrat un amendament la proiectul de lege privind bugetul de stat, prin care propun anularea majorării salariilor pentru deputați, prim-ministru și miniștri, precum și pentru președintele țării. Reprezentanții majorității de la guvernare nu au comentat deocamdată propunerea opoziției.

  Adela Răileanu, deputat, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

  «Sper că PAS va vota pentru această inițiativă, pentru ca, măcar în ceasul al doisprezecelea să demonstreze Solidaritate cu poporul, pe care l-a adus la sărăcie și disperare. Este inadmisibil să-ți tragi salarii groase în timp ce poporul tău, căruia i-ai promis vremuri bune, suferă din cauza scumpirilor fără precedent. Hai, stimați colegi parlamentari, să vedem solidaritatea din denumirea partidului!»

  Potrivit proiectului legii bugetului de stat pentru anul 2022, salariul președintelui țării va crește cu 1500 de lei, iar cel al deputaților, cu 1400 de lei. Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții PAS pentru a le oferi dreptul la replica, nimeni însă nu a răspuns apelurilor noastre.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021