Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Ambrozia și căpușele, în vizor

  Este iarăși primăvară iar problema ambroziei dar și a căpușilor revine în vizorul municipalității. În cadrul ședinței din această dimineață, a fost prezentat raportul cu privire la lucrările ce se întreprind la acest subiect.

  Serghei Carp, șef Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi

  Avem focarele, în toate raioanele unde s-a intervenit anul trecut, monitorizăm când vine timpul fiindcă încă e devreme încă nu a apărut, ținem la control și vom interveni cu tot ce e posibil ca să nu avem probleme

  Ion Ceban susține că problema ambroziei trebuie extinsă în afara hotarelor Chișinăului și asta fiindcă în alte localități nu se întreprinde nimic.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  În decurs de 2 săptămâni de făcut demersuri către președinții de raioane din jurul Chișinăului, să ne vedem aici la Chișinău sau cu ieșire undeva în teren să discutăm problema respectivă, pentru că noi aici putem face ce vreți dar în suburbii sunt lanuri și hectare de ambrozie

  Ceban s-a referit și la campania de înverzire a orașului. Edilul spune că municipalitatea analizează o opțiune de a oferi puieți cetățenilor pentru ca ei să-i sădească ulterior în zonele care necesită a fi împădurite.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020