Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ambasada țării noastre în Israel a venit cu recomandări pentru cetățenii moldoveni

  Ambasada Republicii Moldova în Israel a venit cu recomandări pentru cetățenii moldoveni după bombardamentele masive ale orașelor israeliene, care au avut loc pe parcursul zilei de ieri și în dimineața zilei de astăzi.

  Ambasada recomandă cetățenilor moldoveni aflați pe teritoriul Israelului abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente și utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

  De asemenea, Ambasada este în contact permanent cu autoritățile israeliene și informează că, la momentul de față, nu există informații despre cetățeni ai Republicii Moldova, care ar fi avut de suferit de pe urma bombardamentelor.

  Autoritățile au anunțat starea de urgență în materie de securitate, în anumite localități, unde este impus un regim special de activitate. Activitatea Aeroportului Internațional Ben Gurion a fost reluată după o pauză, fiind operate zborurile programate anterior.

  Ambasada activează în regim normal, iar pentru întrebări cetățenii pot suna la numărul: 037770544.

  moldpres.md

  Facebook

  LUMEA

  Israelul a hotărât să înceapă pregătirea pentru aplicarea celei de a patra doze de vaccinuri anti-Covid, din cauza apariției noilor tulpini mai contagioase.

  SOCIAL

  Potrivit unui telespectator Accent TV, toate zborurile spre orașele turistice Antalya și Heraklion au fost amânate. Sute de oameni stau deja de câteva ore...

  LUMEA

  Israelul a înregistrat aproape 10.000 de noi infecţii cu coronavirus într-o singură zi pentru prima dată din ianuarie, în condiţiile în care Ministerul Sănătăţii...

  LUMEA

  Noi restricţii sanitare anti-COVID-19 au intrat în vigoare miercuri în Israel, care a înregistrat cel mai mare număr de infecţii din ianuarie, în ciuda...

  Copyright © 2021