Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel vine cu noi recomandări în adresa conaționalilor

  În contextul situației actuale, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel a venit din nou cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene.

  Stimați cetățeni ai Republicii Moldova aflați în Statul Israel,
  În contextul situație actuale, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel, vine din nou cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene.
  Pe cât este posibil, Ambasada recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente, utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.
  Pentru mai multe detalii despre acțiunile ce trebuie întreprinse în cazul în care vă aflați într-o localitate asupra cărei sunt lansate rachete le găsiți aici: https://www.oref.org.il/12487-15894-ru/Pakar.aspx.
  Vă rugăm să nu panicați. Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurule strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă.
  Ambasada este în contact cu compania Air Moldova, care a confirmat că cursa aeriană Chișinău-Tel Aviv-Chișinău de astăzi va fi operată conform graficului aprobat. Dacă vor exista modificări ale funcționării aeroportului Ben Gurion și va fi nevoie de modificarea graficului zborurilor, compania Air Moldova și Ambasada vor anunța suplimentar.
  Ambasada activează în regim normal și prestează servicii consulare. Pentru întrebări puteți apela la numărul de urgență 037770544.

  Facebook

  LUMEA

  Israelul a hotărât să înceapă pregătirea pentru aplicarea celei de a patra doze de vaccinuri anti-Covid, din cauza apariției noilor tulpini mai contagioase.

  SOCIAL

  Conform informației confirmate în cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, la data de 25 august aproximativ orele 02:00, în orașul Kiev Ucraina, s-a...

  LUMEA

  Israelul a înregistrat aproape 10.000 de noi infecţii cu coronavirus într-o singură zi pentru prima dată din ianuarie, în condiţiile în care Ministerul Sănătăţii...

  SOCIAL

  Astăzi până la ora 13.00 în Cadrul Centrului Municipal de Vaccinare s-au imunizat 330 de persoane, 75 dintre acestea sunt cadre didactice.

  Copyright © 2021