Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Alte 233 persoane au fost tratate de COVID-19

  Alte 233 persoane au fost tratate de COVID-19 și externate pe parcursul ultimelor 24h.

  Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 22 105 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1472 în Transnistria.

  În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 72 persoane cu suspecție la COVID-19.

  Starea de sănătate a persoanelor infectate: 400 stare gravă (dintre care 29 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1046- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

  La momentul actual, 84 copii infectați cu COVID-19, sunt internați în instituțiile spitalicești.

  În tratament activ la domiciliu se află în continuare 2263 pacienți cu forme ușoare de COVID–19, iar 5357 persoane au finalizat cu vindecare tratamentul la domiciliu, fiind monitorizate în continuare de către medicul de familie.

  msmps.gov.md

  Facebook

  SOCIAL

  Ne aşteaptă noi restricţii anti-COVID din cauza creşterii constante a numărului de infectări cu noul coronavirus. Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică se va...

  SOCIAL

  Disensiuni în cadrul Guvernului PAS. Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spătari, le contrazice pe premierul Natalia Gavrilița și ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, în...

  ECONOMIE

  Prețurile în Moldova sunt în continuă creștere. Potrivit datelor prezentate, luni, de Biroul Național de Statistică, în ultimele 12 luni prețurile medii de consum...

  SOCIAL

  Un număr de 200 de elevi și 36 de pedagogi din 56 de instituții de învățământ din municipiul Chișinău s-au îmbolnăvit de COVID-19.

  Copyright © 2021