Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Alte 231 persoane au fost tratate și externate, în ultimele 24 ore

  Alte 231 persoane au fost tratate și externate, în ultimele 24 ore. Astfel, bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 5240.

  În tratament activ la domiciliu se află în continuare 1037 pacienți cu forme ușoare de COVID–19, iar 1064 persoane au finalizat cu vindecare tratamentul la domiciliu.

  Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 9018 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1030 în Transnistria.

  În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 Chișinău, au fost internați 62 pacienți cu suspecție la COVID-19.

  În instituțiile spitalicești sunt internați 61 copii infectați cu noul Coronavirus.

  Starea de sănătate a persoanelor infectate: 274- stare gravă (23 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 682- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

  Facebook

  POLITICA

  Prezența consultanților și reprezentanților străini în instituțiile de stat ale Republicii Moldova poate duce la pierderea suveranității țării. Atenționarea vine din partea liderului PCRM,...

  SOCIAL

  Un nou lot de vaccin rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V” va ajunge mâine în țara noastră. Decolarea aeronavei de la Moscova este preconizată pentru...

  SOCIAL

  Autoritățile Statului Qatar au oferit Republicii Moldova o donație de echipament medical în greutate de 3 tone și jumătate.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Moldova să află la răscruce, ori ne păstrăm suveranitatea și independența țării, ori Republica Moldova poate dispărea de pe harta lumii, acum totul depinde...

  Copyright © 2021