Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Alexandr Nesterovschi, reales președinte al organizației municipale a PSRM din Bălți

  Alexandr Nesterovschi a fost reales în funcţia de președinte al organizației municipale a Partidului Socialiștilor din municipiul Bălți. Despre aceasta a anunțat liderul PSRM, Igor Dodon.

  „În calitate de președinte al PSRM, în cadrul pregătirilor pentru Congresul Extraordinar al partidului, care va avea loc pe 18 decembrie, astăzi am participat la lucrările conferinței organizației municipale din Bălți.

  Am discutat despre situația politică din țară, acțiunile și sarcinile Partidului Socialiștilor.

  Socialiștii constituie principala forță de opoziție din țară, unica alternativă a regimului antipopular de la guvernare. Socialiștii sunt o echipă puternică și unită.

  Noi am construit și la Bălți o asemenea echipă, începând cu toamna anului 2011, împreună cu Alexandr Nesterovschi, actualul candidat la funcţia de primar.

  Alexandr Nesterovschi este un adevărat patriot al Moldovei și al orașului Bălți, un bun organizator și lider, o persoană principială și onestă, un prieten și coleg devotat.

  Pe parcursul ultimilor 10 ani, am trecut împreună  cele mai dificile perioade.

  Astăzi, el a fost reales în funcţia de președinte al organizației municipale a Partidului Socialiștilor din municipiul Bălți. 

  Organizația din mun. Bălți înseamnă o echipă unită și puternică, motivată să învingă și să dezvolte orașul natal.

  Adresez mulțumiri fiecărui membru de partid, fiecărui simpatizant și alegător, tuturor celor care au rezistat și nu au cedat, celor care cred și luptă pentru un viitor mai bun al orașului natal și al țării. 

  Îi doresc succes lui Alexandr Nesterovschi și întregii echipe! Le urez succes și victorie, progres și dezvoltarea capitalei de nord – municipiul Bălți”, a scris Igor Dodon pe rețelele de socializare.

  telegram

  Facebook

  SOCIAL

  Doi bărbați din Bălți sunt cercetați penal pentru activitatea unui schimb valutar clandestin. Prejudiciul preliminar estimat se ridică la două milioane lei.

  ALEGEREA EDITORILOR

  O nouă scumpire a pâinii. De astăzi, prețurile la toate produsele Combinatului de panificare din Bălți au crescut cu 1 leu, anunță postul de...

  POLITICA

  Fugarul penal Cristian Rizea a fost luat la pumni, chiar în centrul orașului Bălți. Politicianul s-a văzut nevoit să se ascundă într-un magazin, pentru...

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a întreprins o vizită de lucru, la Bălți, unde s-a întâlnit cu localnicii și a discutat despre problemele orașului.

  Copyright © 2021