Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Aleșii locali din raioanele de sud îl susțin pe Igor Dodon

  Aleșii locali din raioanele de sud ale țării și-au exprimat îngrijorarea că, dacă va fi aleasă în funcția de președinte, Maia Sandu va duce la sfârșit planul diabolic al sfetnicului său de taină, Ion Sturza, care a distrus raioanele și a creat județe.

  Președinții de raioane și primarii din sudul țării au declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că îl vor susține pe Igor Dodon la funcția de președinte al țării, care nu va permite punerea în practică a acestui plan catastrofă pentru oameni și țară.

  ”Sandu vrea să lichideze jumătate din satele țării, să distrugă mai bine de două treimi din raioane. Ce înseamnă aceasta pentru oameni? Pentru un certificat simplu, care acum îl poate lua la primăria din sat, va trebui să meargă zeci de kilometri. Ca să scrie o cerere la cadastru, va trebui să stea în rânduri imense la depărtare de zeci de kilometri de casă. Satele vor continua să moară cu o viteză accelerată. Centrele raionale se vor transforma în sate părăsite”, a declarat președintele raionului Cahul, Marcel Cenușă.

  Alesul local a transmis și un mesaj din partea viticultorilor și vinificatorilor din raioanele de sud, care au solicitat păstrarea posibilității de a exporta în continuare pe piața rusească și în Belarus.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Este o greșeală enormă să numești în funcția de membru al Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pe unii reprezentanți ai ONG, care primesc finanțare...

  POLITICA

  Președintele Maia Sandu a numit, astăzi, o nouă componență a Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Pe lângă faptul că majoritatea membrilor sunt din PAS,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea cu privire la numirea noilor membri ai Consiliului Suprem de Securitate de către președintele Maia Sandu:

  POLITICA

  O lună plină de eșecuri, haos social, economic și politic. Așa au caracterizat astăzi deputații PSRM prima lună de mandat a Maiei Sandu în...

  Copyright © 2020