Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Alertă cu bombă la Președinție!

  Alertă cu bombă la Președinție! S-a întâmplat în dimineața zilei de azi, după ce o persoană necunoscută a sunat la serviciul 112 și a comunicat că sediul instituției prezidențiale ar fi minat. La scurt timp de la efectuarea apelului, la fața locului au intervenit serviciile specializate, inclusiv, geniștii de la Bombteh. Aceștia au încercuit clădirea, după care au purces la identificarea obiectului exploziv. Alerta s-a dovedit a fi falsă.

  Natalia Stati, ofițer de presă, Poliția Capitalei

  „La data de 07.12.2021 orele 10:20, la serviciul 112 a parvenit un apel telefonic efectuat de către un bărbat potrivit căruia acesta ar deține unele informații precum că un alt bărbat confecționează acasă bombe și el presupune că ar urma să le plaseze în incinta președinției. Politiștii imediat au dispus acțiuni de identificare a persoanei care a făcut apelul, astfel în urma măsurilor întreprinse acesta a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani locuitor al capitalei, care se află la evidența medicului psihiatru, și anterior a mai făcut astfel de apeluri. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor„

  Surse din interior ne-au comunicat că în tot acest timp, angajații președinției au rămas la locurilor lor de muncă. Autorul apelului riscă amendă usturătoare sau chiar detenție de până la 2 ani.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021