Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Alertă cu bombă la Bălți

  Alertă cu bombă la Bălți. Un locuitor de la nordul țării a pus pe jar oamenii legii, după ce a anunțat că sediul Spitalului Clinic din Bălți ar fi minat. Incidental a avut loc în azi dimineață. La scurt timp de la recepționarea apelului, la fața locului s-au deplasat geniștii, care au constatat că alarma a fost falsă.

  Bărbatul a sunat la serviciul 112 în această dimineață, în jurul orei 10.00 și a anunțat că Spitalul Clinic Bălți este minat. Pentru a evita o eventuală tragedie, geniștii au inspectat clădirea, iar oamenii au fost evacuați.

  Jana Molceanov ofițer de presă IP Bălți

  “Imediat, la fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți și salvatorii, care au stabilit că informația parvenită nu este veridică și apelul a fost fals.Cazul a fost înregistrat, iar la scurt timp a fost identificată și persoana care a efectuat apelul.Acesta este un locuitor a mun. Bălți în vîrstă de 42 ani.”

  Poliția a pornit o cauză penală pentru comunicarea mincinoasă cu bună ştiinţă despre acte de terorism, iar făptașul riscă o amendă de până la 42.500 de lei sau detenție până la doi ani.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020