Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Alegeri locale noi la Bălți. Scrutinul va avea loc pe data de 21 noiembrie

  A fost stabilită data alegerilor pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Scrutinul va avea loc pe data de 21 noiembrie. O decizie în acest sens a fost adoptată astăzi în unanimitate de Comisia Electorală Centrală.

  Fotoliul primarului municipiului Bălți a devenit vacant după ce Renato Usatîi și-a anunțat demisia din funcția de șef al municipiului, iar ulterior a scris și o scrisoare de demisie. Demisia a fost o reacție de fapt la rezultatele obținute de Blocul Electoral Renato Usatîi, la ultimele alegeri parlamentare din 11 iulie.

  Menționăm că în această zi vor avea loc alegeri locale noi încă în 12 localități ale Republicii Moldova.

  cec.md

  Facebook

  SOCIAL

  În oraşul Basarabeasca a fost instituit Cod roşu de alertă în sănătate cauzat de evoluţia epidemiologică a noului coronavirus. Din 20 august, în localitate...

  POLITICA

  Întâlnire călduroasă la Bălți, acolo unde Igor Dodon are în această seară o întrevedere cu electoratul.

  SOCIAL

  Președintele Federației de Șah din Moldova, Igor Dodon, a vizitat școala de șah din Bălți unde a asistat la un simultan, desfășurat de Anatoli...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi se află astăzi într-o vizită în municipiul Bălți.

  Copyright © 2021