Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Alaiba explică presei de unde să obțină bani pentru publicitate

  Șeful Comisiei parlamentare Economie, buget și finanțe, deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a declarat în cadrul audierilor publice cu privire la proiectul de lege care interzice publicitatea jocurilor de noroc în mass-media, că nu vede o problemă în faptul că mass-media poate rămâne fără mijloace de existență.

  Reprezentanții mai multor posturi naționale de televiziune au declarat în unison în cadrul ședinței că această lege îi va lipsi de o pondere semnificativă din fonduri, mai ales că acestea au fost deja incluse în bugetul anual. În opinia lor, lipsa fondurilor îi va priva de cel mai important statut „independența”.

  Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, care este autorul acestei inițiative, a explicat însă presei când mass-media moldovenească va deveni mai bună.

  „Când economia va crește, vă asigur, veți avea publicitate la televizor”, susține Alaiba.

  În același timp, Alaiba nu a avut un răspuns la toate argumentele potrivit cărora multe mijloace media ar falimenta pur și simplu dacă acest proiect de lege va fi aprobat.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, președinte al Comisiei parlamentare pentru Economie, Buget și Finanțe, îl promovează în funcția de director al Agenției Naționale pentru Soluționarea...

  POLITICA

  „Noi am făcut „Maski Show” pentru că aceasta cer cetățenii”. Astfel a comentat deputatul PAS, Dumitru Alaiba reținerea lui Alexandr Stoianoglo. Din declarația deputatului...

  POLITICA

  Proiectul PAS cu privire la activitatea farmaceutică ar putea crea condiții favorabile pentru importul medicamentelor false sau contrafăcute, atenționează experții CNA.

  POLITICA

  Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Grigore Novac a cerut explicații de la președintele țării, Maia Sandu, premierul, Natalia Gavrilița, și speakerul Igor Grosu despre...

  Copyright © 2021